vineri, 26 februarie 2016

Eurovision Moldova 2016, a 2 a semifinala

eurovision moldova 2016 semifinala
  1. Lidia Isac
  2. Nadia Moşneagu
  3. Max Fall feat Dan Vozniuc & Malloy
  4. Cristina Pintilie
  5. Rodica şi Ivan Aculov
  6. Big Flash Sound 
  7. Andrei Ioniţă & Onoffrei
sunt norocoşii finalişti desemnaţi în urma televotingului şi notelor juriului în cadrul celei de-a doua semifinale naţionale Eurovision 2016. Show-ul LIVE a fost transmis, în direct, la Moldova 1, Radio Moldova Actualităţi, Radio Moldova Muzical, Radio Moldova Tineret şi pe portalul TRM.MD.


Cel de-al 8-lea finalist urmează să fie desemnat în urma unui televoting, care va fi deschis pe parcursul dezbaterilor post-Eurovision de la Moldova 1. Astfel din cei cinci concurenți doar unul va fi salvat. Diana Brescan, Felicia Dunaf, Anna Gulko, Beatrice, Vitalie Todiraşcu mai au o șansă să intre în marea finală Eurovision 2016.


Marți, 23 februarie, în urma primei semifinale naționale, alți șapte interpreți au fost desemnați, în urma televotingului şi notelor juriului, pentru a participa în finala națională. Este vorba de Maxim Zavidia, Valeria Pașa, Doinița Gherman, DoReDoS, Viola, Valentin Uzun, Che-MD. Interpreta Emilia Russu a fost salvată de către public în urma televoting-ului realizat pe parcursul dezbaterilor post-Eurovision.

Descoperă concurenții și melodiile lor în postcard-urile de promovare ale pieselor din selecția națională, realizate de către Moldova 1.

Reprezentantul Republicii Moldova la Stockholm va fi ales pe 27 februarie.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia.

Republica Moldova va concura în prima semifinală a concursului Eurovision din acest an, care se va desfăşura pe 10 mai, la Stockholm, Suedia.

IPNA Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) este pentru al 12-lea an consecutiv organizatorul național al concursului Eurovision Song Contest.

Finala națională Eurovision 2016 va putea fi urmărită sâmbătă, 27 februarie, la Moldova 1, Radio Moldova, Radio Moldova Muzical, Radio Moldova Tineret și on-line pe portalul TRM.MD.

sursa: www.TRM.MD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu